life's good

radiate positivity

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Andreea Marin topless

23 Iulie, 2008 | D'ale mele

Dupa ce a aparut stirea cum ca Andreea Marin a fost suprinsa de paparazzi fara sutien, iar pozele au fost publicate pe site-ul Cancan si in revista Ciao!, site-ul www.cancan.ro a avut de suferit de pe urma accesarilor in numar foarte mare ale “fanilor”. Va dati seama ca toti invitatii ce au trecut prin studioul suprizelor au vrut sa vada cu ochii lor ce ascundea Andreea sub rochie Duminica de Duminica (parca asta era ziua suprizelor – daca gresesc sa-mi fie cu iertare). Unii dintre voi ar intreba acuma de ce nu am postat si aici pozele?! Pai sa va explic, “zana” suprizelor a dat in judecata cele doua ziare/reviste cerand daune de 500.000 EUR, bani ce probabil o sa ajunga la case de copii ca doar nu si-a aratat bustul pentru o mobila noua in casa, nu? Daca nu s-a ineteles nici acum, va aduc aminte ca eu n-am vazut atatia bani decat, poate, la pitzipoancele de pe hi5.

Eu nu inteleg aceste scandaluri, nu am nimic cu Andreea ba dimpotriva pot spune ca este una dintre persoanele publice cu coloana vertebrala dar nu inteleg cum poti cere bani pentru ca au fost publicate niste poze facute in locuri publice (daca acest lucru e adevarat) ?

Postari asemanatoare:

Comentarii

Comment from Maddy
Time Iulie 24, 2008 at 14:02

cred ca nemultumirea ei s`a tras de la faptul ca pozele au fost facute pe ascuns si publicate fara consimtamantul ei. plus ca pozele au fost facute la saint tropez, deci s`a si dus la dracu in praznic ca sa poata sta cum vrea ea topless si tot au prins`s paparazii. cancan e un ziar ordinar si bine le face ca ii da in judecata.

Comment from Vassago669
Time Iulie 29, 2008 at 21:59

Tot mai bune sunt cele FALSE cu ea! :P Zau acum, cine naiba ar fi crezut ca poate arata ASA?!

Mai bine s-ar fi abtinut de la exhibitionism.

P.S. N-are “coloana”. ;)

Comment from adia
Time Iulie 31, 2008 at 23:19

arata rau de tot cred ca de acea sa suparat mai ales ca a vazuto si mihaela radulescu care dupa sarcina ei arata super bine

Ai ceva de spus?