life's good

radiate positivity

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Angajam “hackeri”

9 Septembrie, 2010 | D'ale mele

Asa ar putea suna anuntul de angajare la Aiplex. Aceasta companie a fost angajata de mai mult firme din industria cinematografica pentru a combate pirateria. Directorul companiei a declarat ca

în cazul în care un furnizor nu a făcut nimic pentru a elimina link-ul sau continutul gazduit pe site-ul său, compania sa va lansa ceea ce este cunoscut ca un denial-of-Service (DoS).

Un atac de tipul denial-of-service este o incercare de a face resursele serverului atacat indisponibile pentru utilizatori. O metoda simpla este saturarea masinii tinta cu cereri de comunicare externe, astfel incat acea masina sa nu poata sa raspunda traficului legitim, sau sa raspunda atat de incet incat sa nu poata fi folosite eficient.

Interesant e faptul ca aceasta companie angajeaza “pirati” pentru a combate pirateria. Poate fi un loc de munca la fel de placut precum cei care testeaza jocuri video, ba mai mult, aici pot sa atace anumite tinte in mod legal, fara nicio teama ca ajung pe mana justitiei.

Kumar said 95 per cent of sites hosting illegal movies co-operated with notices, but a few – mostly sites hosting torrents and used primarily for illegal content – did not.

Aceasta firma a fost anagajata deja de peste 30 de companii de la Bollywood si afacerea pare sa ii mearga bine. In Australia insa nu are niciun client, poate si din cauza faptului ca

In Australia, distrubuted-denial-of-service (DDoS) attacks are an offence under section 477.3 of the Criminal Code Act 1995, according to the Australian Federal Police. As for DoS attacks, which are different, according to Australian law a person is guilty of an offence if the person causes “any unauthorised impairment of electronic communication to or from a computer”.

Postari asemanatoare:

Ai ceva de spus?