life's good

radiate positivity

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Punkva Caves – Brno (poze)

3 August, 2011 | Brno

Pentru ca nu am vrut sa plecam din Brno fara sa vizitam si noi renumitele pesteri din apropiere de Brno, ne-am hotarat ca weekendul ce a trecut sa mergem la Punkva. Am ales aceasta pestera pentru ca in turul complet ofera si o plimbare cu barca prin pestera si pentru ca o iesire intermediara din pestera iti ofera un peisaj coplesitor. Nu am poze din timpul plimbarii cu barca pentru ca a fost interzis pozatul. Initial nu am inteles ideea dar odata urcati in barca mi-am dat repede seama ca au interzis pozatul tocmai pentru siguranta ta. Pe toata durata plimbarii trebuie sa fi atent la cioturile de stanca iesite din pereti in care poti foarte usor sa-ti spargi capu’.

Punkva Caves – These caves are of most popular caves in the Moravian Karst. The main entrance is about 2 km distant from Skalní mlýn (Rock Mill) – in Pustý žleb (Desert Valley) under the vertical cliff. This popularity is because of romantic water cruise on underground River Punkva and also possibility to be on the bottom of the Macocha Abyss. Hundreds of thousands of people from all over the world visit these caves.

punkva caves

Noi am ales sa parcugem drumul de la “receptie” si pana la intrarea/iesirea din pestera pe jos pentru ca este o alee foarte frumoasa prin padure, dar pentru cei lenesi exista o cabina care te duce si te aduce in doar cateva minute. Vremea nu prea a tinut cu noi pentru ca a fost destul de frig dar per total a fost o experienta placuta.

Mai multe poze din pestera AICI!

Postari asemanatoare:

Ai ceva de spus?