Amestecurile de stiluri foarte in voga in 2017

Acum cativa ani, moda era foarte cuminte. Mult mai cuminte chiar. Fara amestecuri indraznete de culori sau de imprimeuri, mixurile de materiale erau evitate, la fel ca si cele de stiluri.

Dar in anul 2017, cele mai inraite fashioniste nu se mai tem de nimic. Amestecul de stiluri chiar este unul foarte in voga iar cand vei vedea rezultatul vei adora si tu aceasta tendinta in voga.

Care sunt cele mai frumoase amestecuri de stiluri care functioneaza cu adevarat?

Atunci cand vorbim despre cele mai frumoase amestecuri de stiluri, ne referim la cele la care nu te-ai fi gandit neaparat dar care in mod ciudat, functioneaza foarte bine. Care sunt insa acestea?

Sic plus geek. Tricourile cu motive vintage care ne duc cu gandul la tinutele geek sau sci-fi sunt din ce in ce mai populare si mai cool. Sunt genul de tricouri care pana nu de multa vreme de gaseau doar prin piete sau prin targurile de vechituri. Iar in 2017 se pare ca acest gen de tricouri arata cel mai bine alaturi de cele mai sic piese vestimentare precum fusta tip creion, blazerul sau pantalonii foarte eleganti.

Sporty plus luxos. Adica de o geanta de designer, mai luxoasa, purtata la o pereche de bascheti. Ideea nu este una foarte noua, dar functioneaza cu adevarat. Iar in 2017 arata de minune cu ajutorul celor mai colorate perechi de bascheti.

Romantic plus rock. Inca nu ai purtat o rochie foarte lunga de inspiratie boema sau romantica alaturi de o pereche de botine rock sau de o geaca de piele? In acest an, trebuie sa incerci neaparat asta. Și mai bine daca rochia are flori si daca botinele au tinte sau sunt lacuite. Cu siguranta ca va fi tinuta ta preferata pentru primavara.

Lasă un răspuns