Ascensiunea energiei în corp prin intermediul masajului Tantra

Tantra reprezintă un sistem de transformare profundă și completă a ființei umane, prin activarea alchimiei interioare. Este cea mai elevată și mai completă formă de abordare a spiritualității, care include absolut toate aspectele existenței noastre. Scopul ultim în Tantra este extinderea câmpului de conștiință individuală pentru a realiza identitatea dintre conștiința individuală și conștiința supremă, prin trezirea și ascensiunea energiei Kundalini (energia fundamentală a ființei). Această identificare cu Supremul duce la eliberarea spirituală.

Despre energia Kundalini
În scrierile sacre indiene străvechi se vorbește despre o energie divină aflată la baza coloanei vertebrale. Adesea asociată cu imaginea unui șarpe care doarme, această energie colosală se trezește dintr-o dată, brusc, urcă prin coloana vertebrală și canalele energetice din corp, activând centrele energetice și realizând unirea sinelui nostru individual cu sinele suprem.

Energia Kundalini poate fi activată prin intermediul masajului Tantra. Când Kundalini este trezită, ea elimină blocajul energetic din chakre (centrele energetice) și urcă nestingherită din chakră în chakră până la cea de-a șaptea, unde are loc o armonizare a energiilor noastre feminine și masculine, sinele nostru individual se unește cu sinele spiritual suprem și ajungem să trăim o stare de uniune cu divinul.

Masajul Tantra și ascensiunea energiei
O sesiune de tantra erotic masaj in Bucuresti poate oferi posibilitatea de a trăi această ascensiune reală a spiritualității sufletului prin corp. Acest tip unic de masaj este un masaj realizat pe corpul complet gol, cu ajutorul unui ulei de masaj cald, este o experiență care te va duce într-o călătorie personală senzorială, spirituală și extatică. La un salon profesionist de masaj Tantra totul este pregătit pentru a te translata în această călătorie magică. Lumânări parfumate pentru a-ți încânta simțurile olfactive, lumină difuză și muzică ambientală pentru a te ajuta să te relaxezi, notele melodice creează un ritm de mișcări asemănătoare unor valuri prin corpul receptorului.

Maseuzele Tao Erotic Massage Bucharest, profesioniste specializate în arta Tantra, te vor ajuta să te relaxezi și să te abandonezi momentului prezent, aici și acum. Atingerile sunt fluide, există o continuitate a mișcării, tehnicile de efleuraj, frământare și mângâiere vor stimula în mod sistematic corpul tău. Mâinile experte ale maseuzei te ajută să te relaxezi și să elimini nivelurile de stres, iar mișcările realizate în timpul masajului îți vor stimula energia și te vor ajuta să te abandonezi într-o stare de relaxare erotica profundă.

Toate simțurile se trezesc, energia sexuală este renăscută, maseuza te va ghida pe parcusul acestui proces, te va învăța cum să respiri calm, profund, pentru a controla această energie puternică și pentru a o conduce din centru în centru, în sus prin coloana vertebrală, până în creștetul capului. Masajul oferă posibilitatea de a atinge o relaxare perfectă a corpului și a minții și, de asemenea, posibilitatea de a trăi stări de orgasm.

Masajul Tantra este o deschidere către inima și sufletul tău în timp ce aluneci cu mintea și corpul într-o stare profundă de relaxare și vindecare, îți trezește simțurile și experimentezi starea de abandon, de liberatate, senzații rafinate, încredere, conștiință corporală. Acest masaj este un act de iubire, acceptare și tandrețe.

Lasă un răspuns