Cele mai bune seriale Netflix pe care sa le vezi in 2018

Fara nicio urma de indoiala, la nivel global Netflix este unul dintre serviciile de streaming cele mai populare, cu o colectie de filme si seriale online impresionanta, atat din punct de vedere al numarului de productii, cat si al calitatii acestora.

Incepand cu 23 mai 2017, si in Romania pot fi realizate 3 tipuri de abonamente lunare pentru Netflix, insa in prima luna, accesul utilizatorului la seriale si filme este oferit gratuit, pentru testare.

Intre cele mai urmarite seriale online subtitrate se numara si cele incluse in topul urmator – sunt productii pe care orice pasionat de seriale ar trebui sa le includa intr-o lista cu prioritati.

1. Cele treisprezece motive

Serialul se bazeaza pe romanul autorului Jay Asher, un best-seller tradus in 32 de limbi si descris ca fiind emotionant, intelectual si intunecat.

Povestea serialului reda cele 13 motive care au condus-o pe adolescenta Hannah Baker la sinucidere.

„Buna! Sunt Hanah! Hanah Baker. (…) Urmeaza sa va spun povestea vietii mele. Mai exact, de ce am murit. Daca asculti caseta asta… Si tu esti unul dintre motive!”

13 motive – de fapt, 13 persoane – duc la o tragedie! Fiecare dintre aceste persoane au primit mai multe casete care au rolul de a elucida misterul sinuciderii socante si trebuie sa le dea urmatorului vinovat, conform instructiunilor primite de la Hannah odata cu casetele.

La doar doua saptamani dupa tragedie, Clay, colegul de clasa si cel care facuse o pasiune pentru adolescenta, primeste si el mai multe casete. Clay este unul dintre motive, insa cum a ajuns intre aceste 13 motive?

Un serial in care nu „cine?”, ci „de ce?” conteaza mai mult!

2. The Crown

Din lista cu filme 2018 online nu ar trebui sa lipseasca nici aceasta drama care aduce in prim plan viata Reginei Elisabeta a II-a.

Serialul il introduce pe cel care il urmareste in contextul unor evenimente de impact din a doua jumatate secolului XX, evenimente care anunta o noua era care incepe sub domnia Reginei celei mai faimoase monarhii din lume. Scenaristul Peter Morgan a decis sa puna accent pe rivalitatile politice ale vremii si pe viata amoroasa a celei care a fost mostenitoarea unei traditii seculare.

Casatoria cu Prince Philip, Duke of Edinburgh, moartea tatalui sau King George VI sau realegerea lui Winston Churchill (John Lithgow) ca Prim Ministru sunt cele mai importante evenimente care au marcat inceperea domniei Reginei Elisabeta a II-a, insa serialul surprinde intr-un mod absolut fabulos si schimbarile prin care trec supusii Coroanei.

Un serial online exceptional fara de care lista cu cele mai bune seriale Netflix ar fi mai saraca!

3. Riverdale

Un serial pentru adolescenti, insa nu doar pentru acestia! Riverdale este orasul in care se petrece actiunea care aduce in prim plan moartea misterioasa a lui Jasson Blossom, un tanar membru al echipei de fotbal a liceului.

Archie, Veronica, Betty si prietenii acestora incearca sa patrunda in misterele orasului pentru a afla ce s-a
intamplat.

Mister, drama, secrete, rasturnari de situatie – ingredientele perfecte ale acestui serial online foarte popular!

Leave a Reply