Cele mai frumoase destinatii de primavara

Cu totii abia asteptam sa scapam de sezonul rece, ca natura sa revina la viata si ca soarele sa isi faca reaparitia pe cer. 1 martie marcheaza debutul primaverii, anotimp pe care il primim cu bratele deschise de fiecare data. Unde putem calatori pentru a celebra reinvierea naturii?

Sezonul migdalelor la Mallorca. Inflorirea migdalilor la Mallorca marcheaza debutul primaverii: incepe la sfarsitul lunii ianuarie si cand cei sapte milioane de arbori incep sa infloreasca. Chiar daca putem gasi acesti arbori peste tot in Mallorca, regiunea situata intre Calla Millor si Santanyi este cea mai frumoasa pentru a admira migdalii infloriti. Poti explora numeroase golfuri care nu sunt atat de aglomerate ca in sezonul de varf.

20 de grade la soare la Lisabona. Pentru numerosi pasionati de calatorii Lisabona este una din cele mai fascinante capitale din lume. Farmecul acestui oras vechi, cocotat pe sapte coline este pur si simplu prea mare ca sa nu te lasi sedus. Turistii pot lua vechiul tramvai 28 pentru a explora stradutele inguste. Primavara, la Lisabona sunt in jur de 20 de grade la soare.

Pietele colorate din Marrakech. Orasul marocan reprezinta destinatia ideala pentru numerosi turisti. Marrakech este un oras de mare diversitate culturala si nu numai: turistii vor da din surpriza in surpriza, din moschei istorice in piete colorate, pline de lume. Aici arta negocierii trebuie stapanita la perfectie.

Campiile insorite din Freiburg. Kaiserstuhl (Scaunul imparatului) este o regiune de munte situata in apropiere de Freiburg, in Germania, in apropiere de frontiera alsaciana. Aici se inregistreaza cele mai inalte temperaturi din Germania.

Perioada cireselor in Spania. Daca vrei sa admiri ciresii infloriti atunci cea mai buna destinatie in acest sens este Spania. Nu trebuie sa mergi pana in Japonia pentru a admira acest fenomen, cei din Spania sunt la fel de frumosi. Turistii pot vizita pietele medievale, sa asiste la festivaluri de muzica folk, pana la inceputul lunii mai.

Lasă un răspuns