Cum am învățat să fiu mai ordonat

Până acum ceva timp eram un om foarte, dar foarte dezordonat la toate capitolele. Casa mea era plină tot timpul de haine aruncate peste tot, viața mea era în permanență agitată și aglomerată, programul meu era haotic și până și desktopul pc-ului era plin mereu de fișiere inutile.

La un moment dat am început să mă simt tot mai rău, să fiu tot mai stresat și obosit non-stop așa că am hotărât că a venit timpul să fac o schimbare majoră în viața mea și-anume să pun cap la cap absolut toate lucrurile și să devin mult mai ordonat. Am pus la punct toate obiectele din casă (+o curățenie generală), mi-am făcut un program regulat de somn și de diverse activități, ba mai mult am făcut ordine până și în calculator și am scăpat de toate fișierele și programele inutile care nu făceau altceva decât să mă încurce atât pe mine cât și computerul.

Făcând aceste schimbări destul de importante pentru mine am început să observ pe zi ce trece îmbunătățiri semnificative în viața mea pe toate planurile. Atât material cât și spiritual. Randamentul la muncă începuse să crească considerabil (=bani mai mulți), stresul și grijile scădeau văzând cu ochii și își luau adio de la viața mea iar fericirea ajungea să fie la ordinea vieții. Mai direct, odată cu ordonarea tuturor capitolelor din viața mea totul a devenit mult mai bun pentru mine cât și pentru persoanele apropiate mie care nu mai erau nevoite să-mi suporte anumite reacții în unele situații cu care mă întâlneam destul de des.

În încheiere vă recomand să încercați și voi trecerea la un program mult mai ordonat. Sunt slabe șansele să nu vă placă dar dacă totuși se va întâmpla sunt sigur că încercarea nu va fi timp pierdut ci doar câteva cunoștințe în plus. Mult succes!

Lasă un răspuns