Cum sa convingi asociatia de proprietari sa puneti interfon pe scara

Am luat contact cu interfoanele inca de la o varsta foarte frageda, poate chiar cu primele astfel de dispozitive care au fost montate la noi in tara. Avantajele unor astfel de gadget-uri sunt multiple, insa in momentul de fata inca mai exista scari sau chiar blocuri intregi care nu au aderat la un astfel de sistem de securitate.

Daca nu ai interfon si totusi doresti, iata cateva motive cu care poti merge la asociatia de proprietari si sa rezolvi problema:

1. Poate ai bicicleta si nu ai loc sa o ti in apartament sau garsoniera, iar inevitabil tu si alti cativa posesori va legati bicicleta de balustrada din fata usii, insa este o metoda cat se poate de nesigura. Cu un interfon riscul ca aceasta sa fie furata este mult mai mic, iar posibilii hoti pot fi identificati mai usor.

2. Vorbim iar de siguranta, insa este si normal sa fie asa. Cu interfonul doar locatarii din acel bloc vor mai putea intra si prietenii sau rudele acestora. Pana la implementarea interfoanelor s-au intamplat multe talharii in scarile de bloc, mai ales in cele mai slab iluminate si care sunt pozitionate in niste cartiere mai putin sigure.

3. In scarile fara interfon in continuare se intampla tot felul de nebunii. De la persoane sub influenta anumitor substante care vin si urineaza in scarile de bloc, pana la oamenii strazilor care isi gasesc culcus poate chiar in fata usilor. De asemenea, se intampla multe scene de vandalism, cum ar fi ruperea cutiilor postale, zgarierea peretilor sau aruncarea de resturi pe jos. O scara cu interfon va fi mereu mai curata.

4. Chiar daca pretul este unul destul de ridicat, este bine de stiut faptul ca acesta fiind imparit pentru toti locatarii din bloc, el scade destul de mult si chiar este acceptabil pentru beneficiile pe care il aduce.

5. Nu in ultimul rand, interfoanele in scarile de bloc inspira o normalitate, in tarile mai dezvoltate aceste sisteme sunt peste tot, iar oamenii sunt multumiti ca li se ofera o mai mare siguranta si ca pot controla tipurile de persoane care intra in scara lor.

1 thought on “Cum sa convingi asociatia de proprietari sa puneti interfon pe scara”

  1. E mai mult thriller decat actiune, insa are o scena fantastica de actiune care nu cred ca o poti vedea in orice film, nu-ti spun care. Oricum, film cu doi actori buni, Russell Crowe (nu e nevoie de o carte de vizita) si una dintre cele mai underrated actrite la varsta aceea, Elizabeth Banks. 123movies april 2019

Lasă un răspuns