Detox de primavara, pentru par

Par tern, plat, deteriorat, fara stralucire…ti se pare cunoscut? Te-ai saturat de toate aceste probleme cu care se confrunta parul tau si ai vrea sa le remediezi? Nu mai cauta, am gasit pentru tine solutia ideala, detoxifierea podoabei capilare.

Specialistii iti vor spune ca detoxul pentru par este asemenea curateniei facute odata cu sosirea primaverii prin casa, indispensabila cu alte cuvinte. Astfel, odata cu schimbarea de anotimp, odata cu sosirea primaverii, ne purificam in profunzime scalpul si parul.

Care sunt beneficiile unui detox capilar? Un detox capilar ne ajuta sa ne debarasam podoaba capilara de urmele de poluare, de praf, de reziduurile produselor chimice, precum dimetichonul prezent in 90% din sampoanele si produsele de ingrijire ale parului de pe piata care are drept avantaj conferirea de volum parului insa care ne asfixiaza scalpul.

Detox capilar: cat de des? Cat de des trebuie sa efectuam un detox capilar? O data- de doua ori pe saptamana timp de doua luni, nu mai mult. Nu fi nerabdatoare, rezultatele nu vor intarzia sa apara inca de la prima operatiune de acest gen si se vor ameliora pe masura trecerii timpului. In mai putin de opt saptamani parul tau va arata altfel, va renaste la propriu.

Detoxifica podoaba capilara in mod natural. Pentru adeptele DYY, detoxifierea capilara se deruleaza in doua etape:

  • dilueaza o lingura de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa plata, amesteca, aplica acest amestec pe scalp, maseaza cu miscari circulare dupa care clateste din abudenta.
  • refa aceasta operatiune cu ajutorul unui amestec format din apa plata si o lungura de otet de mere bio.

Dupa efectuarea detoxului capilar, spala-ti parul dupa care aplica un ser sau un ulei protector. In cazul in care alegi un produs existent pe piasa pentru detoxiferea parului asigura-te de faptul ca nu contine silicon.

Lasă un răspuns