Ghidul elementar pentru optimizarea SEO a oricărui site

Fie ca vorbim despre un site sau un blog, optimizarea seo trebuie sa faca parte din necesitatile tale ca si detinator de site si bineinteles, realizate la scurt timp dupa ce acesta a fost creat. Cu totii stim ca nu este foarte ieftin sa apelezi la un specialist in domeniu, insa din fericire, optimizarea seo elementara pentru un site poate fi realizata de catre orice persoana, indiferent de cunostiintele avute sau varsta.

Acest lucru se datoreaza in specal modului simplu prin care se poate realiza, lucru care este scos in evidenta de numeroase persoane. Ceea ce trebuie sa stii inainte de toate vzavi de acest lucru, este ca va trebui sa ai in vedere doar cateva aspecte ale site-ului tau, care sunt foarte importante pentru o pozitionare cat mai buna a articolelor si ale produselor pe care le ai pe site.

Ghid seo pentru o optimizare a unui site

Sa spunem ca ai inceput sa postezi articole pe blog, iar acest lucru il poate face oricine daca stam sa ne gandim. Ei bine, cand vorbim de un titlu simplu si banal, da este adevarat, dar cand deja ne dorim sa atragem cat mai multi vizitatori fara sa punem un titlu mult prea excentric, atunci lucrurile se complica si va trebui sa incerci cat poti de mult sa respecti partea elementara a sa. Ca de exemplu, titlul, mereu trebuie sa fie compus din 5-8 cuvinte si bineinteles, sa il contina pe cel pentru care faci campania seo si care reprezinta serviciul sau produsul respectiv.

Pe langa titluri, trebuie sa fii foarte atent si la subtitlurile articolelor. In cazul in care articolele sunt lungi, atunci va trebui sa ai mare grija ce tip de subtutluri folosesti si bineinteles ce font, deoarece in mod normal, este recomandat sa le folosesti pe toate. Asa ca, desi la o prima vedere pare a fii destul de grea aceasta parte, totusi cu putina atentie vei putea sa o faci chiar foarte bine, problemele de seo-spam in cazul acesta, necesita a fii evitate cat mai mult psoibil.

Partea secundara a acestui mic ghid seo, se refera la imaginile pe care orice tip de site ar trebui sa le contina. Poti gasi foarte multe informatii referitor la acest lucru, deoarece chiar si reprezenantii Google au afirmat faptul ca nu ar trebui sa existe nici macar un site fara imagini, acestea avand si avantajul de a exemplifica foarte usor si comod pentru fiecare cititor subiectul abordat.

Sa nu uitam nici de alegerea cuvintelor cheie. Nu ne referim la densitate care si ea este foarte importanta, ci la cele mai bune cuvinte cheie pentru produsul pe care doresti sa il promovezi. Incearca sa alegi o expresie care sa aiba un numar de cautari de cateva mii lunar cel putin, deoarece doar o mica parte dintre acestia vor fi interesati cu adevart, resutul fiind pe site-ul tau doar pentru a citi informatiile oferite. Astfel, cu cat acestea sunt mai bine alese, cu atat vei avea un numar de cititori foarte interesat de ceea ce recomanzi.

Lasă un răspuns