În filmul James Bond vom avea parte de un Aston Martin electric

Producatorii James Bond pregatesc ceva schimbari in ceea ce privesc echipamentele personajului, iar o masina Aston Martin electrica va fi cea pe care o vom vedea in viitorul film al acestei serii. Regizorul Cary Joji Fukunaga si-a propus ca popularul agent sa devina mai ecologist, de aceea el va conduce pentru prima data o masina electroica. Regizorul are in vedere faptul ca agentul va urca la volanul unei masini electrice in noile filme. Interpetul personajului James Bond si anume Daniel Craig va conduce un Aston Martin Rapide E, acesta fiind un nou model al companiei britanice.

Pretul unei astfel de masini este estimat la 250.000 de lire sterline. Autonomia masinii ajunge la 200 de km, iar viteza maxima pe care o poate atinge aceasta masina este de 250 km. Producatorii si-au propus sa reallizeze doar un numar de 155 de astfel de masini, iar livrarea lor va incepe in ultimul trimestru al anului 2019. Fukunaga este un important militant ecologist, acesta fiind pro tuturor miscarilor ecologiste care doresc sa faca viata pe planeta noastra una mai buna.

Regizorul colaboreaza indeaproape cu reprezentantii compoaniei, astfel incat este o posibilitate destul de mare ca noul model electric sa apara in acest film cu James Bond. Producatorii doresc astfel sa dea un imbold persoanelor care se vor bucura de acest film ca era masinilor electrice este aici, de aceea viitorul masinilor nepoluante este unul de luat in calcul de catre oricine. Producatorii doresc sa dea acest imbold prin intermediul autovehiculelor nepoluante prezente in industria cinematografiei.

Se urmareste a se avea in vedere evolutia acestei masini, ea fiind prezentul. Acest lucru vine si ca un raspuns la faptul ca se implinesc 50 de ani de la aparitia Aston Martin-ului pe benzina condus de Sean Connery in Goldfinger. Parerile cu privire la uciderea actorului la finalul filmului, astfel incat sa apara un alt actor care sa-i ia locul celebrului agent nu este vazuta atat de bine de catre producatori, de aceea este posibil ca acest lucru sa n use intample. Unele surse sustin ca scenariul acestui film cu Bond este un remake al peliculei din anul 1969. Filmatile pentru acest nou film cu James Bond vor incepe luna viitoare, iar lansarea filmului va avea loc cel mai probabil undeva in anul 2020. Fanii sunt incantati de acest nou film cu James Bond, acestia dorind ca acest film sa fie unul foarte reusit.

Lasă un răspuns