Mesele la ore târzii

Ce părere aveți despre mesele târzii? Dar despre acelea formate din carne și mâncăruri grele? De câțiva ani, m-am obișnuit să mănânc noaptea. Mai ales vara, când ziua este prea cald.

Am înțeles că nu este sănătos, dar de ce? Bine, mâncarea grea oricum nu e recomandată, mai ales seara, ce să mai zic de noapte. Dar care o fi motivul? Știu că mâncarea grea poate provoca diverse probleme, grețuri sau să ți se facă rău, însă eu nu am problema asta. Oare ar trebui să îmi schimb programul? Pot apărea probleme?

Niciodată nu am fost genul care să mănânce verde. Iarba, legumele, nu mă pot sătura. Aș mânca toată ziua și tot aș simți acea senzație de foame. Dacă e să mănânc ceva din carne, mai greu, mănânc foarte puțin și pentru câteva ore nu îmi mai este foame. Să nu mai zic de gust. Carnea poate fi făcută în atâtea feluri, poate ajunge pe gustul oricui. E atât de perfectă, atât de bună. Legumele sunt goale pe interior. Sunt 80% apă, sunt scumpe și nu te satură. Poate că or fi ele mai sănătoase, probabil din simplul motiv că au în conținutul lor mai mult apă și mai puține grăsimi.

De vitamine si ceea ce are organismul nevoie, pot spune că ceea ce se găsește în carne, se găsește și în legume. Acum nu știu în câte sortimente și ce gusturi au, dar prefer un hamburger în locul a 5 tipuri de legume. Nu am dreptate? Eh, poate că nu e corectă întrebarea, fiecare cu propria părere. Poate mă înșel, poate că ar trebui să trec și eu pe o alimentație mai verde, dar în viitorul apropiat, sunt foarte sigur că nu o voi face. Voi ce preferați? Cum vă împăcați cu legumele? Nu cred că sunt singurul cu această părere.

Lasă un răspuns