Minunile de pe insula Mauritius

Mai accesibila turistilor datorita companiilor aeriene low cost, insula Mauritius le ofera nenumarate minuni de descoperit turistilor. Iata cateva din ele. Multa vreme rezervata lunii de miere, insula Mauritius este acum accesibila tutuor turistilor in cautare de peisaje idilice.

Dealul Chamarel este supranumit pamantul celor sapte culori. Fotografilor amatori si profesionisti deopotriva le place sa imortalizeze paleta care oscileaza intre tonuri de maro, ocru, rosu si violet. Cenusa vulcanica contine minerale de culori diferite, aceasta fiind posibila explicatie al acestui deal mai aparte. Dealul Chamarel este situat in partea de sud-vest a insulei. O cascada ce deverseaza apa la 100 metri inaltime constituie una din principalele atractii din zona precu, si vizita fabricii de rom.

Plaja Tamarin este situata pe coasta de vest a insulei Mauritius, locul in care indragostitilor le place sa incheie ziua admirand un apus de soare magnific. Ziua poate incepe la saline pentru a asista la recoltarea sarii. In jur de 1500 de tone de sare sunt adunate anuale. Un loc atipic, diferit de frumoasele plaje de nisip alb de pe insula. Amatorii de sporturi nautice vor aprecia in egala masura plaja Tamarin deoarece aici se poate practica stand-up paddle.

Plaja Blue Bay. Insula Mauritius este apreciata si pentru fundurile sale marine. Chiar daca spre deosebire de vecina sa, insula Reunion, Mauritius nu le ofera turistilor posibilitatea de a face prea multe drumetii, Mauritius este locatia ideala pentru pasionatii de snorkeling. Mai precis plaja Blue Bay unde transparenta apei le va oferi scafandrilor cele mai frumoase peisaje.

Gradina Botanica Pamplemousses (grapefruit in franceza) adaposteste un numar mare de nuferi delicati. peisajul este idilic. Specii vegetale din toate colturile lumii completeaza peisajul de minune.

Insula Plata si insulita Gabriel. Planifica excursie cu vaporul pentru a vizita apele din nordul insulei si de a descoperi Insula Plata si insulita Gabriel precum si rezervele naturale mauritiene.

Lasă un răspuns