Netflix – cele mai bune filme ale acestei veri

Filme de actiune, comedii romantice sau fictiuni pentru adolescenti… iata care sunt noutatile pe care le puteti descoperi in curand pe Netflix, din confortul canapelei.

La Casa De Las Flores, filmul. Este un spin-off al serialului mexican, anulat dupa 3 sezoane, care va fi centrat tot pe membrii bogatului clan de la Mora. Paulina trebuie sa respecte ultima dorinta a menajerei sale, Delia. Trebuie sa mearga sa recupereze o comoara din vechea casa a familiei, asta cu ajutorul surorii sale Elena, si al fratelui sau, Julian.

Skater Girl. In aceasta creatie originala indiana, semnata Manjari Makijany, o adolescenta din saraca regiune Rajasthan, isi descopera pasiunea pentru skateboard dupa ce a fost initiata in satul sau de catre o englezoaica. Si are un singur obiectiv in minte sau o singura obsesie- sa participe la campionatele nationale.

Fatherhood. O adaptare a memoriilor Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love (2011) scrise de catre Matthew Logelin, filmul lui Paul Weitz (American Pie) ni-l prezinta pe Kevin Hart, in pielea unui tata care trebuie sa isi creasca singur fiica dupa moartea sotiei sale.

Good on Paper. Dupa foarte multi ani de celibat, o comediana de stand-up crede ca si-a gasit iubirea vietii. Dar oare este atat de perfect pe cat pare? Raspunsul in acest lung-metraj semnat Kimmy Gatewood care a aparut in mai multe episoade din Glee.

The Ice Road. Mai temerar ca niciodata, Liam Neeson, este angajat aici de catre proprietatul unei firme de transport rutier sa duca la bun sfarsit o misiune periculoasa. Trebuie sa salveze minerii care au ramas blocati in extrema de nord a Canadei, trebuind sa conduca pe un ocean foarte inghetat.

The Last Letter From Your Lover. Aici ni se prezinta doua destine- cel al unei jurnaliste care descopera corespondenta dintre sotia unui bogat om de afaceri si un reporter.

Lasă un răspuns