Realme C3 oficial: în sfârșit încărcare fără fir

Realme tocmai a lansat Realme C3, un smartphone din gama mid range care integreaza un procesor Helio G70 de la MediaTek. Se distinge in egala masura prin bateria sa generoasa de 5000 mAh si mai ales prin incarcarea fara fir.

Nu ai auzit inca de Realme ? Tine minte acest nume deoarece acest nou constructor de smartphone-uri risca sa devina din ce in ce mai cunoscut in 2020. Sosit discret in Europa, Realme, o marca chinezeasca, propune o serie de modele extrem de interesante precum Realme 5 Pro sau Realme 5.

Realme C3 : Helio G70, baterie de 5000 mAh si incarcare fara fir. Asteptand sa aflam noutatile cu care vine acest telefon in cadrul MWC, Realme a dezvaluit in mod oficial C3 in India. Cu acest model din gama entry, constructorul inaugureaza G70, noul procesor semnat MediaTek. Realme C3 va beneficia de 3 sau 4 GB RAM si 32 sau 64 GB stocare interna. Memoria se poate extinde datorita unui slot care poate gazdui pana la trei cartele, doua SIM si un MicroSD. Bateria de 5000 mAh permite o autonomie confortabila insa exista vesti si mai bune. Realme C3 este compatibil cu incarcarea fara fir, o premiera pentru un telefon din gama entry.

De altfel, Realme pare sa fi facut compromisuri in ceea ce priveste ecranul deoarece se multumeste doar cu un ecran HD+. Intr-un format de 6,5 inchi (cu un breton in forma de picatura de apa), confortul ocular risca sa aiba de suferit.

In ceea ce priveste domeniul foto, Realme asigura esentialul integrand un aparat foto dublu cu un senzor de 18mpx si unul de 2mpx. In partea din fata, un senzor de 5mpx ar trebui sa ii multumeasca pe amatorii de selfies.

Android 10 si functionalitati interesante. In spatele unui design satisfacator insa placut, Realme C3 adaposteste ColorOS 7, ultima versiune de software oferita de Oppo, bazata pe Android 10. Pe langa noutatile oferite de sistemul de operare, C3 propune functionalitati interesante precum ascultarea partajata sau protectia datelor din sistem.

Realme C3 Pro urmeaza sa fie disponibil in India incepand cu 14 februarie in versiunile de culoare albastru si rosu la un pret de 90 de euro pentru versiunea 3GB/32 GB si 100 de euro pentru versiunea de 4 GB/ 64 GB. Realme nu a comunicat inca nimic cu privire la o eventuala comercializare in Europa.

One Response

  1. Carbon

Leave a Comment