Riverdale sezonul 4 – Abia așteptăm continuarea

Sezonul cu numarul 4 din serialul „Riverdale” revine din 23 ianuarie pe Netflix, cu lotul sau de raspunsuri pentru fani si mai ales cu rezolvarea misterului mortii lui Jughead.

Deci noua continuare va avea o multime de raspunsuri de dat sau de dileme de rezolvat. Iata cateva dintre ele.

Cheryl se va razbuna pe Penelope? Pe toata durata primului sezon, Cheryl s-a jucat cu Penelope, manipulandu-i sanatatea mentala si deplasand de mai multe ori papusa lui Julian. Tanara eroina credea ca va innebuni dar a reusit sa intoarca situatia in favoarea sa si sa o inchida pe mama sa in buncar. A venit insa momentul sa isi ia revansa. Ce va face?

Ce vrea oare Charles cu adevarat? Charles a sosit la finalui sezonului cu numarul 3 apropiindu-se de Betty si de Jughead, incercand sa puna capat actiunilor lui Edgar Evernever si ale Fermei. Dar acum ca personajul incarnat de catre Charles Michael Murray a murit, lucrurile s-au schimbat in mod considerabil. Iar prima parte a sezonului cu numarul 4 a dezvaluit un teribil secret- acesta lucreaza in realitate cu Chic, care este inca in inchisoare.

Si o veste proasta pentru Betty- acesta pare sa intre din ce in ce mai mult in capul si in mintea sa. Ce treaba are oare cu tanara femeie? Oare vrea sa se rabune pentru Chic? Oare are un alt plan pentru ea? Oare chiar vrea sa ii puna cu orice pret in evidenta latura sa obscura? Nu este un simplu agent FBI si inregistrarile sunt acolo pentru a dovedi asta.

Betty oare va redeveni normala? Comportamentul acesteia a devenit foarte ciudat in ultimul episod din prima parte a sezonului cu numarul 4 si totul din cauza unui singur cuvant – mandarina. Sa il pronunti de trei ori este de ajuns pentru a o hipnotiza si nu este singura, toate persoanele legate de Ferma devin Betty intr-un fel si vor sa o omoare pe Dark Betty. In acest sens, eroina a reusit sa scape de latura sa obscura, dar… comportamentul sau a fost foarte straniu in ultimul episod. Oare cum o vor regasi fanii atunci cand va reveni serialul?

Oare Jughead si-a inscenat propria moarte? Este o intrebare pe care toti fanii si-o pun. Si prima parte a sezonului a insistat de mai multe ori pe faptul ca acesta este mort. Unii fani cred insa ca acesta si-a inscenat moartea pentru a dovedi ca societatea secreta Quill and Skull este foarte periculoasa sau pentru a scrie scenariul unei urmatoare carti…

One Response

  1. Cabron

Leave a Comment