Seriale care te ajută să înțelegi mai bine politica americană

Prezidentialele americane in cadrul carora Donald Trump l-a avut drept principal adversar pe Joe Biden te-a facut sa realizezi ca esti un fan al politicii? Vrei sa iti aprofundezi cunostintele in acest domeniu? Serialele sunt aici sa te ajute. Mai mult sau mai putin realiste, insa 100% adictive, iata cateva seriale care cu siguranta te vor ajuta sa intelegi mai bine politica americana si sa faca din tine un expert.

House of Cards. Primul serial original din istoria Netflix, House of Cards ne introduce in universul sistemului politic american de-a lungul celor 73 de episoade impartite in sase sezoane. La inceputul serialului, Frank Underwood (Kevin Spacey) este coordonatorul majoritatii parlamentare in cadrul Congresului si i se refuza, spre marea sa nemultumire, postul mult visat, adica cel de secretar de stat. Va face tot ce ii sta in putinta sa aiba acces la putere in compania sotiei sale Claire. Nu se va lasa pana cand nu va reusi sa ajunga presedinte.

Scandal. Scandal ne-a invatat o multime de lucruri despre politica. Cei care au urmarit acest serial sunt cu siguranta de acord cu noi. Olivia Pope a acoperit o multime de crime monstruoase si se afla in mijlocul unei conspiratii monstruoase insa serialul produs de Shonda Rhimes are si momentele sale de glorie. Descoperim spre exemplu o intriga despre o frauda electorala.

Madam Secretary. Mai putin cunoscut, acest serial merita sa fie urmarit. Elizabeth McFord este o fosta analista din cadrul CIA, devenita profesoara de stiinte politice care va deveni Secretar de Stat dupa moartea accidentala a fostului titular pe post. Pe langa faptul ca se concentreaza asupra vietii personale a eroinei principale Madam Secretary permite explorarea unui numar mare de problematici din cadrul dipomatiei internationale si ne prezinta ascensiunea unei femei in sistemul politic american. Ar fi pacat sa nu il urmaresti.

Un comentariu la „Seriale care te ajută să înțelegi mai bine politica americană

  1. In Fear pe WatchSerie
    Un proaspat cuplu se hotarareste sa petreaca un weekend la un hotel nu foarte popular( mai degraba anonim) aflat intr.o zona uitata din Anglia, in timpul drumului ei observa ca defapt merg in cerc intr-un incredibil labirint care face parte din regia unui vanator (de oameni). Un film inteligent, psihologic, real si care este un desavarsit deliciu vizual

Lasă un răspuns