Ce trebuie să știi despre sezonul 16 din Grey’s Anatomy

Relatia dintre Alex Karev si Anatomia lui Grey s-a incheiat. In ianuarie, Justin Chambers, anunta plecarea sa din serialul Anatomia lui Grey dupa numai putin de 16 sezoane. De atunci, ne tot intrebam cum urmeaza sa explice producatorii serialului aceasta plecare si iata ca avem in sfarsit un raspuns datorita episodului cu numarul 16. Descopera ce sfarsit i s-a rezervat acestui personaj prezent inca din primul episod al serialului.

Multi actori parasesc serialul

Plecarile sunt din ce in ce mai numeroase. Din ce in ce mai multi actori cunoscuti din serial pleaca. De-a lungul episoadelor au existat plecari tragice precum cea a lui Patrick Dempsey (Derek), Chyler Leigh (Lexie) sau T.R. Knight (George) dar si de plecari optimiste precum cea a lui Sandra Oh (Cristina). Insa fanii serialului au avut parte si de o serie de plecari surpriza precum cea a lui Sara Ramirez (Callie) si a lui Justin Chambers. La inceputul lunii ianuarie acesta din urma anunta ca urmeaza sa paraseasca serialul Anatomia lui Grey dupa 16 sezoane pentru a se consacra altor proiecte. Insa, in loc sa isi pregateasca plecarea in cele mai bune conditii cu putinta, aflam ca ultima scena cu Alex a fost deja difuzata.

Alex prezent si nu chiar. Daca ne-am putea teme de faptul ca serialul ar putea trece prea usor peste aceasta plecare, nu este deloc cazul. Alex se afla in centrul episodului cu numarul 16 al serialului, chiar daca nu apare in carne si oase in cadrul unei scene inedite. Dupa cum s-a anuntat, Justin Chambers nu si-a reluat rolul insa este prezent prin intermediul unor flashback-uri. Ocazia de a revedea cele mai frumoase momente cu medicul preferat al unui numar mare de fani ai serialului. Prin intermediul unei voice-off inregistrate de catre Justin Chambers a fost explicata plecarea lui Alex. Plecare pe care v-o explicam si noi in cele ce urmeaza.

Plecarea lui Alex explicata. Atunci, cum si de ce pleaca Alex din serial, dupa 16 sezoane ? In timp ce Meredith, Jo si Bailey primeau scrisori, aflam datorita unei voice-off ca Alex a recontactat-o pe Izzie in timpul procesului lui Meredith. A aflat cu aceasta ocazie ca fosta sa iubita are doi gemeni cu el, o fata si un baiat pe nume Alexis si Eli in varsta de cinci ani. Alex a decis deci sa paraseasca orasul Seattle, locul sau de munca si pe Jo pentru a se ocupa de familia sa in Kansas.

Fanii cuplului Jo/Alex vor fi cu siguranta dezamagiti. Alex i-a explicat acesteia ca nu a incetat niciodata sa o iubeasca pe Izzie care a devenit oncolog intre timp. Alex ii cere divortul si ii cedeaza actiunile sale de la spital. Un final care cu siguranta va fi dezbatut indelung de fanii serialului si ai actorului.

One Response

  1. Greta

Leave a Comment