Shang-Chi, primul supererou asiatic realizat de Marvel

In ceea ce priveste Universul Marvel, se pare ca diversitatea este cuvantul caracteristic. Studioul va avea astfel parte de primul film cu un supererou asiatic si anume Shang-Chi. Acest film si-a ales deja regizorul si este in curs de realizare. Nu stim exact care va fi soarta echipelor supereroilor pe care le-am vazut in Avengers Endgame, dar ceea ce stim este ca studioul Marvel a inceput sa anunte noi filme, lucru ce ne spune deja cateva lucruri despre directia pe care o vor lua producatorii in anii care vor veni.

Ne pregatim astfel si pentru inca un film cu o eroina in prim plan si anume Black-Widow. Kevin Feige a anuntat deja ca lumea este pregatita pentru primul supererou gay, supererou ce va putea fi vazut si in The Eternals. Peisajul divers al celor de la MCU va fi completat si de Shang-Chi, acest film introducand un supererou asiatic Marvel. Acest film a fost anuntat de catre Feige, inca de anul trecut, din decembrie, iar Shang-Chi si anume The Master of Kung Fu, are deja un scenariu in dezvoltare. De acest scenariu se ocupa scenaristul care se va ocupa si de filmul Wonder Woman 1984 si anume Dave Callaham.

Destin Daniel Cretton este regizorul care va sta la carma productiei, el remarcandu-se cu trei colaborari pe care le are la activ cu interpreta Captain Marvel si anume Brie Larson. El a colaborat cu aceasta in productiile Short Term 12, The Glass Castle, dar si un film care se va lansa in anul 2020, in care mai joaca si starul din Black Panther si anume Michael B. Jordan. Cretton va trebui sa lucreze cu un personaj destul de dificil, povestea de origine a anilor 70 il prezinta pe personaj ca fiul infamului villain Fu Manchu. Lucrurile s-au mai schimbat in tiomp, pentru ca creatorii benzilor desenate au eliminat stereotipurile legate de originea eroului si l-au integrate in The Avengers.

Shang-Chi a devenit un maestru al tuturor stilurilor de arte martiale, el dobandind si abilitatea de a se si multiplica. O data de lansare pentru acest film nu a fost stabilita. Marvel pastreaza secretul cu privire la productiile care vor urma in urmatoarea perioada de dupa Avengers Endgame si Spider-Man Far From Home. Vom vedea cum vor primi fanii acest nou film Marvel. Probabil in urmatoarele luni vom incepe sa auzim din ce in ce mai multe lucruri despre productiile celor de la Marvel.

Lasă un răspuns