Station 19- un serial care merită să fie descoperit

Station 19 este al doilea serial derivat din cel mai cult serial cu medici, Grey’ s Anatomy, dupa Private Practice care a aparut in 2018. In timp ce al patrulea sau sezon este deja difuzat, acum este momentul sa il descoperi, daca nu ai facut asta inca.

Este un « must –see » pentru toti fanii Grey’s Anatomy. Aventura televizata a pompierilor din Statia 19 din Seattle a inceput pe cand sezonul 14 de la Grey era in toi. Mai précis in episodul cu numarul 13, cand Grey Sloane, face o vizita fostilor sai colegi cu unul din noii sai parteneri, Andy Herrera. De atunci. Station 19 este legat in mod intim de serialul medical cult. Stau drept marturie si numeroasele crossovere effectuate de-a lungul sezoanelor intre cele doua show-uri.

Uitandu-te si la Station 19, vei putea afla mai multe despre relatiile dintre Jackson Avery si pompierul Victoria Hughes, apoi intre Carina DeLuca si locotenentul Maya Bishop. Dar si sa afli mai multe despre viata personala a lui Miranda Bailey, bineinteles.

Shonda Rhimes nu schimba o reteta care a dat rezultate. Gasim de asemenea in Station 19 aceeasi dinamica care a facut ca primul show al lui Shonda Rhimes sa aiba sucees. Adica personaje care nu fac decat sa ne emotioneze de-a lungul episoadelor si sezoanelor afland mai multe despre povestile lor personale, intimitatea lor, simtul datoriei si setea lor de a reusi in cariera.

Si mereu pe acest fond de drama, de la « simple » relatii umane la situatii tragice care confera un anumit ritm, ne dorim sa aflam mai multe episod dupa episod, indiferent de cate servetele am udat..

Station 19 ne ajuta sa profitam si de putina actiune. Aici iesim in mod regulat pe teren pentru a stinge incendiile si pentru a salvva victimele accidentelor. Actiunea este bruta, eroica si ne tine cu sufletul la gura.

Lasă un răspuns