The 100 – informații despre sezonul 6

Fanii il asteapta deja de ceva vreme deja si in sfarsit, incepand cu 1 martie este difuzat pe Netflix. Sezonul cu numarul 6 din serialul „The 100” va fi disponibil pe platforma deci de acum inainte. Iata care sunt informatiile pe care trebuie sa le stii despre acest nou sezon.

Un enorm salt in timp. In ultima scena a sezonului cu numarul 5, Bellamy si Clarke afla ca au facut un salt in timp de 125 de ani, inainte ca Jordan, fiul lui Harper si al lui Monty sa ii trezeasca din criogenare. Acesta le explica alegerea parintilor lor de a trai in pace, fara conflicte pe vas, dar si motivul pentru care cei doi eroi au fost treziti: descoperirea unei noi planete…sezonul sase din serial se desfasoara deci la 125 de ani dupa toate evenimentele din sezonul cu numarul 5. Dar supravietuitorii sai nu au imbatranit deloc…

O noua planeta. In primul episod al sezonului cu numarul sase, eroii din serial ajung pe o noua planeta,care in realitate este o luna numita Alpha sau Sanctum. Uita deci de pamant. Eroii se vor afla in noi decoruri, departe de locurile devastate ale planetei noastre. Descopera deci o civilizatie cu totul noua, o societate si o umanitate noua cu reguli diferite. Dar acesti locuitori de pe Sanctum mai ales, ascund un secret mai sumbru, un secret pe care Bellamy si Clarke, dar si cei care il insotesc il vor afla de curand. Atentie insa, deoarece amenintarea poate sa fie mai mare decat in sezoanele precedente.

Noi personaje. Daca ne gandim la sezon nou, ne gandim si la personaje noi. Si unul dintre ele ii vor incanta cu siguranta pe toti fanii Teen Wolf. JR Bourne va avea aici rolul enigmaticului Russell si isi va face aparitia in sezonul cu numarul 3. Printre noile fete se va numara si Chuku Modu, Tattiawana Jones, Asleigh LaThrop, Lee Madjdoub, care a jucat in Sonic sau Sean Maguire.

Da, vor fi morti. Nu, acesta nu este un spoiler. La fel ca si in celelalte sezoane din serial vor mai disparea anumite personaje. Iar sezonul sase nu face deloc exceptie de la regula. Nu vom dezvalui aici identitatea personajelor, dar ar trebui sa pregatesti servetelele deoarec vei avea cateva suprize socante cu siguranta.

In orice caz, fanii se intreaba daca personajele lor preferate vor avea dreptul la un happy ending. In orice caz, producatorii nu resping aceasta idee dar se gandesc la ceva cu totul diferit pentru sezonul 7. In orice caz, cei care mor in acest serial vor avea efecte foarte importante asupra continuarii intrigii. Ramane de vazut cine va fi…

One Response

  1. Ayahuasca

Leave a Comment