The Lie: o coborare în infern disponibilă pe Amazon

Cu Welcome to Blumhouse, celebra casa de productie a postat opt din numeroasele filme pe care urmeaza sa le ofere in exclusivitate platformei Amazon Prime Video. Printre aceste filme se numara si The Lie, un film lansat in 2018 care ne scufunda in interiorul unui thriller familial.

Kayla se afla pe drum impreuna cu tatal sau. Se indreapta spre tabara de dans clasic unde urmeaza sa isi petreaca sfarsitul de saptamana. Intr-o statie de autobus, Kayla se intalneste cu cea mai buna prietena a sa. Impreuna cu tatal sau, Kayla decide sa o ia impreuna cu ei pe tanara fata insa, cativa kilometri mai departe, in timpul unei opriri pentru rezolvarea necesitatilor, tatal isi gaseste fiica panicata pe un pod.

Tocmai si-a impins cea mai buna prietena in gol. Pierduti in mijlocul pustietatii, nimic nu ar putea sa o incrimineze pe Kayla. Parintii divortati ai tinerei fete sunt singurii care stiu teribilul adevar si decid sa ascunda adevarul, sa o fereasca pe fiica lor de ani grei de puscarie. Insa cum ai putea sa minti politia, pe tatal victimei…pana unde poti merge pentru a-ti apara copilul?

In acest film, toata atentia este fixata asupra personajelor si asupra angrenajului infernal in care au intrat acestea. Distributia este o veritabila reusita. In rolul parintilor ii regasim pe Peter Sarsgaard si pe Mireille Enos care ofera o interpretare remarcabila, impresionanta chiar. Cat despre tanara Joey King, aceasta ne demonstreaza cu brio ca nu este singura adolescenta din lume indragostita de The Kissing Both, aratandu-ne ca este capabila sa joace si in registrul dramatic.

Dincolo de decorurile inzapezite si de un scenariu ingrijit si bine scris, The Lie reuseste sa mentina suspansul, de la inceput pana la sfarsit, pentru a face din acest thriller familial un film suficient de reusit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?