Ținute sexy pentru o seară de club

Când ieşim în club doreşti să arăţi cât mai bine posibil, indiferent că eşti o amatoare a cluburilor/petrecerilor sau doar doreşti să “evadezi” într-o seară, cauţi mereu să adopţi ţinută foarte potrivită şi frumoasă, să te simţi sexy şi încrezătoare.

De cele mai multe ori, în aceste cazuri n-ai inspiraţie.Scoţi tot din dulap sau şifonier, încerci zeci de ţinute, dar nu prea-ţi mai place nimic din garderoba proprie.

Tot ce trebuie să ştii este că secretul unei ţinute excelente pentru club nu stă doar în hainele pe care le porţi atunci, ci şi în atitudine şi în încrederea că totul va fi foarte ok.Pentru o fată lucrurile prezentate mai sus sunt importante, incepând din clipa în care alegi ţinuta şi cu care să atragi toate privirile din jur.

Indiferent că alegi o rochiţă elegantă sau simpli pantaloni scurţi, trebuie să ştii că accesoriile fac cea mai mare diferenţă. Atent alese, ele îţi vor da un mare plus la ţinută şi îţi vor scoate în evidenţă feminitatea. O poşetă, nişte cercei şi ceasurile sunt cele mai alese. O ţinută sexy este reprezentată în principal de o rochie mulată sau o rochiţă, cu accesorii de aceleaşi culori şi în anumite cazuri, şi de acelaşi material.

Pantalonii mulaţi alături de o bluziţă scurtă şi nici prea largă reprezintă o ţinută sexy şi comodă în acelaşi timp.Pe locul 3 sunt pantalonii scurţi, de preferabil blugii, asortaţi cu bluze scurte sau largi (după preferinţă), alături de un machiaj potrivit şi asemănător la culoare cu pantalonii.

Astea fiind spuse, pentru a avea o ţinută care să vă ajute să îi impresionaţi pe toti cei prezenţi la un eveniment sau la o seară de distracţie în club, pe lângă faptul că aveţi nevoie de haine care să vă avantajeze este esenţială şi prezenţa unor accesorii la modă cu ajutorul cărora să atrageţi toate privirile.

Lasă un răspuns