Tiny Pretty Things – bine ați venit în lumea crudă a dansului

Toti fanii dansului au fost cu siguranta foarte incantati cand a aparut in data de 14 decembrie online, pe Netflix serialul Tiny Pretty Things.

Acest serial va urmari indeaproape viata de zi cu zi a trei dansatoare de la prestigioasa scoala de balet de la New York, unde concurenta este severa, chiar extrema. In program- minciuni, amenintari si multe altele.

Pe scurt, este ca si cum Black Swan ar fi intalnit Big Little Lies. Cel putin asta lasa de inteles rezumatul cartii. Pe de o parte, o avem pe Gigi, aleasa sa intepreteze cel mai important rol dintr-o piesa, chiar daca abia a ajuns. Pe de alta parte, o avem pe Bette, vedeta scolii gata de orice sa isi recastige locul si sa evite mania mamei sale care o impinge mereu sa fie cea mai buna. Iar June se va bate cu toate fortele pentru a scapa de rolul de eterna dublura.

O presiune maxima deci carora fetele vor trebui sa ii faca fata intr-un prim sezon de 10 episoade care se anunta feroce. Toti elevii de aici, viseaza sa reuseasca si sunt sustinuti de profesori. Dar in meniu mai exista si drame, mistere, drame si povesti de iubire.

Deci daca ti-a placut serialele precum Pretty Little Liars, Elite sau How To Get Away With Murder, iata un serial care iti va placea cu siguranta. Si daca universul baletului iti este familiar, este cireasa de pe tort.

Fanii nu vor fi dezamagiti deoarece ii vor descoperi aici pe Kylie Jefferson care a avut rolul lui Lydia in Fame si Catherine Avery in Grey’s Anatomy.

Actorul Barton Cowperthwaite este si dansator si a putut fi admirat si in Center Stage: On Pointe. Ca si alti actori, care sunt si ei la randul lor, dansatori. Un lucru care face ca serialul sa fie si mai autentic. Din casting mai fac parte si Brennan Clost, Casimere Jollette, Damon J. Gillespie si Daniela Norman.

Un comentariu la „Tiny Pretty Things – bine ați venit în lumea crudă a dansului

Lasă un răspuns