Top 5 puncte extreme din lume de descoperit

Daca nu vrei sa mai descoperi cararile batatorite, sa iesi din clisee si nu mai vrei sa vizitezi tot ce este la moda, iata care sunt cele mai inedite destinatii de descoperit.

Cum ar fi deci daca ai fi prima persoana din anturajul tau care ajunge in cele mai inaccesibile si cele mai insolite locuri?

Ar fi timpul deci sa descoperi care sunt locurile de vizitat neaparat pentru cei care sunt iubitori de natura si de aventuri extreme.

Insula Attu Tristan da Cunha. In mod oficial, este cea mai izolata insula din lume. Situata in mijlocul oceanului, cu o suprafata de 14 km2, este inscrisa in Patrimoniul Mondial Unesco. Este o mica insula intre Africa de Sud si America de Sud unde exista si conexiune la internet din 2001.

Insula Attu. Situata intre Alaska si Rusia, insula Attu este cel mai occidental punct al Statelor Unite. Un loc necunoscut de foarte multa lume, este si cel care a scris istorie fiind unul din singurele cele doua teritorii ale continentului American care a fost ocupat de Japonia in cel de-al doilea razboi Mondial.

Alert, Nunavut. Este cel mai Nordic loc al pamantului. Este un teritoriu Canadian foarte putin populat dar te poti distra aici cu numeroasele animatii si croazierele care se organizeaza aici.

Marea Moarta. Nu exista persoana care sa nu fi auzit de Marea Moarta. Este cel mai jos loc al planetei fiind la 422 de metri sub nivelul marii. Este una din cele mai importante minuni ale lumii.

El Alto. Aflata in Bolivia, aceasta destinatie este orasul cu peste 100 000 de locuitori, la cea mai inalta altitudine.

Care este locul care te atrage cel mai mult? Va fi sau nu va fi vreunul inscris pe lista ta de dorinte cu locuri pe care trebuie sa le descoperi neaparat?

Lasă un răspuns