Top seriale pe care să le urmărești în luna noiembrie

In ultima vreme au aparut o multime de seriale noi, dar si sezoane noi de la serialele tale preferate. Deci pentru a te ajuta sa faci o mica selectie, iti spunem in acest articol care sunt serialele cele mai frumoase pe care trebuie sa le urmaresti in luna noiembrie.

Moonbase. Este inca un serial care abordeaza tema astronautilor si cea a spatiului. Dar are o abordare mai comica, care se vrea lejer absurda. Poveste urmareste destinul a trei astronauti care nu sunt destinati insa sa lase urma lor in povestea cuceririi spatiale.

The Crown. Anii 1970 se termina, regina Elisabeth si familia sa incearca sa pastreze ordinea de succesiune gasind o sotie potrivita pentru Charles, care la 30 de ani inca nu este casatorit. Tara incepe sa simta efectele unei politici care este sursa de diviziune, o politica dusa de Margaret Thatcher. Tensiunea este din ce in ce mai mare intre prima femeie prim –ministru si regina si devine din ce in ce mai accentuata din cauza Razboiului Malvinelor. Povestea de dragoste dintre Printul Charles si Diana este un basm binevenit deoarece ar putea aduce impreuna poporul. Dar in spatele usilor inchise, familia regala britanica este din ce in ce mai divizata.

Black Narcissus. Este vorba despre o noua adaptare in trei episoade a romanului lui Rumer Godden. Black Narcissus urmareste o congregatie religioasa care merge intr-un fost harem din Himalaya pentru a stabili acolo un dispensar. Surorile sunt ajutate de Dean, un agent britanic care este instalat in regiune de foarte multa vreme. Dar, foarte repede, sora superioara Clodagh este ofuscata de comportamentul acestuia.

Saved by the bell. Reintoarecerea acestui serial se anunta parodica. In orice caz, in acest reboot il regasim pe Zach Morris care este acum guvernatorul Californiei. Acesta a creat un program care permite elevilor din familiile sarace sa ajunga la scoli performante. Este o noua formula de elevi pe care o regasim deci aici.

Lasă un răspuns